Startsida
SHIS logotyp
search

En del av

Stockholms stad

SHIS logotyp
search
Pia Gunnarsson och Ellen Wolbe

Pia Gunnarsson och Ellen Wolbe

Budget- och skuldrådgivning

En budget- och skuldrådgivare hjälper dig att få kontroll över dina inkomster, utgifter och skulder.

Om du behöver hjälp med att få kontroll över dina inkomster, utgifter och skulder har du möjlighet att kontakta en budget- och skuldrådgivare. I första hand ska du vända dig till stadsdelsförvaltningen där du bor.

Budget- och skuldrådgivning i din stadsdel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hyresgäster hos SHIS Bostäder som av särskilda skäl har svårt att ta kontakt med budget- och skuldrådgivaren på stadsdelsförvaltningen kan kostnadsfritt få samma hjälp hos våra egna budget- och skuldrådgivare. Kontakta en bostadsvägledare eller en boendestödjare i din fastighet för att boka en tid. Du kan också själv ta kontakt med våra budget- och skuldrådgivare på telefon eller mejl. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.


Du träffar budget- och skuldrådgivarna i fastigheten där du bor eller på deras kontor. De har tystnadsplikt.


Konsumentvägledning

Om du har köpt något som inte fungerar eller om det har blivit fel vid ett köp kan en konsumentvägledare hjälpa dig. Det kan exempelvis gälla ett telefonabonnemang, ett internetavtal eller om du har fått en räkning som du inte känner igen.

I första hand ska du vända dig till stadsdelsförvaltningen där du bor.

Konsumentvägledning i din stadsdel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hyresgäster hos SHIS Bostäder som av särskilda skäl inte kan ta kontakt med konsumentvägledare på stadsdelsförvaltningen, har möjlighet att kostnadsfritt få samma hjälp hos våra egna konsumentvägledare. Kontakta en bostadsvägledare i din fastighet för att boka en tid. Du kan också själv ta kontakt med våra konsumentvägledare på telefon eller mejl. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.


Du träffar konsumentvägledarna i fastigheten där du bor eller på deras kontor. Våra konsumentvägledare har tystnadsplikt.

Konsumentvägledning - en snabbintroduktion Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Möjligheten finns att välja undertexter på svenska, engelska, arabiska, persiska, somaliska och tigrinja. Klicka på inställningar (kugghjulet) nere i högra hörnet på videon.


Kontaktuppgifter


Pia Gunnarsson
08-508 38 718

pia.gunnarsson@shis.se

Ellen Wolbe
08-508 38 874
ellen.wolbe@shis.se